divendres, 10 de juny de 2016

Salmó amb mostassa i poma

El salmó es una de les meves passions, i sempre procuro buscar noves receptes amb aquest peix...
I avuí, buscant per Sant Google, he trobat una bona combinació... Salmó, ceba, mostassa i poma... i he pensat... pot quedar bé, no???  Doncs si!!!

Comencem!!!

Els ingredients per a quatre persones son :
* 8 lloms de salmó
* ceba caramel·litzada
* mostassa antiga de Dijon
* 1 poma
* Sal
* Oli d'oliva verge extra

Al lío!!!

1.- Posem a escalfar el forn a 200°
2.- En una cassoleta, posem un raig d'oli d'oliva, a sobre, un llit de ceba caramel·litzada  i a sobre, els lloms salpebrats.
3.- Pelem la poma i la tallem a llunes primes.
4.- Posem la poma a sobre del salmó, enfornem durant uns 10 minuts i...

A gaudir de les noves troballes de Sant Google!!!

Bon Profit!!!


1 comentari:

  1. El salmó...no és la meva passió però m'ha agradat la recepta que ens has presentat!
    Petonets, Lourdes!
    Olga

    ResponElimina