dilluns, 18 d’abril del 2016

Llom al Pepe

Ja fa temps, que estic dins un grup del Facebook que es diu "Que cuinem avuí?"
És un grup administrat per la Marina Solà, que també te el seu blog i el seu propi restaurant amb el mateix nom.
Hi ha molt bon rotllo i a totes hores s'hi publiquen fotos i receptes de tot tipus...  des de aperitius, passant per plats senzills o elaborats i també postres... 
Cadascú diu la seva i sempre amb molt de respecte.
I aquesta recepta d'avui, ha sortit del grup... i ha estat tot un èxit a casa...  Tant per la rapidesa i facilitat en fer-la com per lo bona que estava...

Gracies, "Que cuinem avuí?", pel descobriment...

Es tracta del Llom al Pepe, però no al Pepe de la gavina, sinó que suposo, que serà en honor d'algun Josep que era aficionat a aquest deliciós àpat...

A hores d'ara...  Us la explico???

Som-hi doncs!!!

Els ingredients per a quatre persones son :
*. 20 talls de llom de porc de dos colors ( a la recepta original hi posen solomillo)
*. 300 g. de galets petits
*. 1 ceba tallada a daus
*. 400 g.  de nata líquida sense lactosa
*. 1,5 cullerada sopera de salsa Bovril
*. Sal
*. Pebre negre molgut
*.  Oli d'oliva verge extra

Anem al lío!!!

1-. En una cassola, amb aigua i sal, posem a bullir la pasta. Escorrem i reservem.
2-. Salpebrem el llom i en una paella amb oli, el fregim volta i volta. Reservem.
3-. A la mateixa paella, posem a sofregir la ceba i quan ja es transparent, afegim la nata i la salsa Bovril. Remenem i afegim el llom perquè faci xup-xup un parell de minuts.
4-. Servim el llom als plats i afegim la pasta a la salsa que queda, remenem-ho bé.
5-. Acabar de servir la pasta als plats i...

Ja podem gaudir d'un autèntic i saborós llom al Pepe!!!

Bon Profit!!!


1 comentari: