Cada cop que veig alguna recepta que m'agrada, l'acabo transformant... No soc capaç de seguir una recepta al peu de la lletra, i quan la torno a repetir, tampoc la faig igual... i per això, els de casa sempre em diuen... "mama!!! Avuí no t'ha sortit igual!!!"
No puc fer-hi més...
Per això, quan vaig rebre el mail de "l'hora del tàper" amb aquesta recepta, vaig pensar "m'agrada aquesta recepta... Hi afegiré costella i botifarra..."
I així ha sorgit aquest arròs...
Comencem a fer l'arròs???
Els ingredients per a quatre persones son :
*. 400 g. d'arròs
*. 1 manat d'alls tendres
*. 1 paquet de barreja de bolets secs
*. 400 g. de cues de gambes congelades
*. 2 tires de costella de porc tallada petita
*. 1 pam de botifarra crua tallada a trossos
*. Brou de verdures
*. Sal
*. Pebre
*. Oli d'oliva verge extra
*. 1 culleradeta (de la mida de cafè) de pols de ceps
Anem per feina!!!
1-. La víspera, posem a remull els bolets.
2-. Salpebrem la costella. Tallem a rodanxes el manat d'alls tendres. Escorrem els bolets i guardem l'aigua.
3-. En una cassola, posem a sofregir la costella i la botifarra. Quan ja està casi sofregit, afegim els alls, els bolets i acabem de sofregir. Les gambes, les sofregim apart i les reservem.
4-.Escalfem el brou de verdures i l'aigua de bolets.
5-. Afegim l'arròs, el daurem una mica i afegim el brou. Deixem coure uns 12 minuts, rectifiquem de sal i afegim el pols de ceps, les gambes i acabem de coure uns minuts més(si quedem curts de brou, podem posar-hi l'aigua de remullar els bolets) , i...
a gaudir de la cuina tunejada!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
diumenge, 24 d’abril del 2016
Arròs amb bolets i alls tendres
Etiquetes de comentaris:
alls tendres,
arròs,
bolets,
botifarra,
carn,
Costella de porc,
gambes,
marisc,
peix,
plat unic,
primer plat
Ubicació:
La Seu d'Urgell, Espanya
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Bonissim!!!!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina