diumenge, 24 d’abril del 2016

Arròs amb bolets i alls tendres

Cada cop que veig alguna recepta que m'agrada, l'acabo transformant...  No soc capaç de seguir una recepta al peu de la lletra, i quan la torno a repetir, tampoc la faig igual...  i per això, els de casa sempre em diuen...  "mama!!! Avuí no t'ha sortit igual!!!" 
No puc fer-hi més...
Per això, quan vaig rebre el mail de "l'hora del tàper"  amb aquesta recepta, vaig pensar "m'agrada aquesta recepta...  Hi afegiré costella i botifarra..."
I així ha sorgit aquest arròs...

Comencem a fer l'arròs???

Els ingredients per a quatre persones son :
*. 400 g.  d'arròs
*. 1 manat d'alls tendres
*. 1 paquet de barreja de bolets secs
*. 400 g. de cues de gambes congelades
*. 2 tires de costella de porc tallada petita
*. 1 pam de botifarra crua tallada a trossos
*. Brou de verdures
*. Sal
*. Pebre
*. Oli d'oliva verge extra
*. 1 culleradeta (de la mida de cafè)  de pols de ceps

Anem per feina!!!
1-. La víspera, posem a remull els bolets.
2-. Salpebrem la costella. Tallem a rodanxes el manat d'alls tendres. Escorrem els bolets i guardem l'aigua.
3-. En una cassola, posem a sofregir la costella i la botifarra. Quan ja està casi sofregit, afegim els alls, els bolets  i acabem de sofregir. Les gambes, les sofregim apart i les reservem.
4-.Escalfem el brou de verdures i l'aigua de bolets.
5-. Afegim l'arròs, el daurem una mica i afegim el brou. Deixem coure uns 12 minuts, rectifiquem de sal i afegim el pols de ceps, les gambes i acabem de coure uns minuts més(si quedem curts de brou, podem posar-hi l'aigua de remullar els bolets) , i...

a gaudir de la cuina tunejada!!!

Bon Profit!!!



2 comentaris: