dimecres, 10 de febrer de 2016

Pèsols amb pernil

I tornem amb una recepta expres, d'aquelles que es fan en un tres i no res i que ens treuen de mes d'un entrebanc.
La voleu fer??? Doncs som-hi que fem tard!!!

Els ingredients per a quatre persones son :
*1kg de pèsols extrafins congelats.
*2 cebes tallades a daus
*250 g de pernil del bo tallat a daus *sal
*aigua
*oli

Anem per feina!!!
1.- En una cassola amb aigua i sal, courem els pèsols tal com ens indica el seu envàs. Escorrem i reservem.
2.- Mentrestant, en una paella amb oli, fregim la ceba fins que estigui cuita i llavors afegim el pernil i el fregim lleugerament.
3.- Afegim els pèsols i ho acabem de sofregir tot plegat un parell de minuts més i...

A gaudir de la cuina expresss!!!

Bon Profit!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada