dimecres, 16 de setembre de 2015

Bacallà amb samfaina

Avuí,  he anat a buscar peix per sopar, i he aprofitat una oferta de filets de bacallà fresc, i  per acompanyar-lo, he fet una samfaina amb carabassons de Taús, que m'ha regalat en Jordi...

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:
* 1 kg de filets de bacallà fresc
* 5 tomàquets ratllats
* 1 ceba tallada a daus
* 2 carabassons tallats a daus
* 2 pebrots escalivats tallats a tires
* oli d'oliva verge extra
* sal
*farina blanca

Anem al lío!!!

1._ En una paella amb oli, anem fregint totes les verdures per separat i al final les juntem i les fem coure una mica totes juntes. Reservem.
2._ Salem i enfarinem el bacallà i en un altra paella amb oli, el daurem.
3._ En una safata, posem el llit de samfaina, a sobre, el bacallà fregidet i...

A gaudir d'un bacallà amb samfaina amb carabassons d'alta muntanya!!!

Bon Profit!!!


2 comentaris:

  1. Un dels nostres tresors culinaris, Lourdes! És molt bo!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si!!!!! i els hem de preservar aquestos tresors!!!!
      Ptns
      Lourdes

      Elimina