diumenge, 9 d’agost de 2015

Fideus amb pollastre del senyoret



Aquesta nit ha plogut, i ha refrescat una mica,  i per dinar, encara que estem a l'agost i les temperatures s'han tornat a enfilar,  he volgut fer una recepta de cullera...  ben sucosa... Ummmmm!!!!

Però, la veritat, es que no tenia gaires ganes de posar-me al davant dels fogons,  i m'he decantat per una varietat expresss... (sempre tinc a casa alguna cosa precuinada, per sortir d'algun entrebanc)
Us l'explico???

Som-hi doncs!!!

Els ingredients per a dues persones son :
  • 200 g. de fideus gruixuts 
  • 4 cullerades soperes de sofregit de ceba i tomàquet 
  • 1 l. de brou de pollastre 
  • 1 paquet d'aletes de pollastre a la mediterrània ( jo el compro a l'àrea de Guissona) 
  • sal
  • pebre 
Anem per feina!!!

  1. Primer de tot, perforem l'envàs del pollastre i el posem a escalfar al micro durant dos minuts.  Quan ja està calent, obrim l'envàs i triem el pollastre i reservem també el suc. 
  2. En una cassola, posem el pollastre esmicolat amb el seu suc i el sofregit de tomàquet i l'escalfem. 
  3. Afegim el brou i ho fem bullir uns minuts. 
  4. Ara, es l'hora d'afegir els fideus. Rectifiquem de sal i pebre, si convé, i ho deixem bullir uns 15 minuts, o fins que la pasta estigui cuita... 

I a gaudir d'aquesta recepta expresss!!!

Bon Profit!!!

2 comentaris: