diumenge, 18 de gener de 2015

Salmó amb pasta de full

Doncs, ja tornem a estar per aquí. 
Allò de "año nuevo, vida nueva" ho hem de complir i seguir al peu de la lletra...
Així que, per començar l'any bé, avui, per sopar, hem fet uns lloms de salmó, que embolicadets amb pasta de full, han fet les delícies dels de casa.

Comencem???

Els ingredients per a 4 persones son:
  • 4 lloms de salmó 
  • 2 plaques de pasta de full fresca 
  • Sal
  • Allioli 
  • Alls
  • Julivert 
  • Oli d'oliva verge 
  • Ou
Anem al lio!!!
  1. Escalfem el forn a 200 graus.
  2. Tallem les plaques de pasta de full per la meitat. 
  3. Salem el salmó i posem cada llom a sobre de una porció de pasta de full. 
  4. Ho envoliquem i tanquem les vores fent un cordonet. 
  5. Pintem cada paquet amb l'ou batut i ho enfornem durant uns 20 minuts o fins que estiguin daurats. 
  6. Servim cada paquet acompanyat de salsa verda, allioli o el que més us agradi!!! 

Bon Profit!!!



8 comentaris:

  1. Doncs segur que era boníssim aquest slamó, amb la pasta de full combina de meravella. L'haurem de tastar..... Bona setmana.

    ResponElimina
  2. Me l'apunto!!! És una bona manera de fer un salmó ben mudat!!!
    Petons!!!!
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tan mudat, Olga!!!
      Porta una capa ben lluenta!!!
      Ptns i Salut
      Lourdes

      Elimina
  3. Això d'embolicar els aliments amb pasta de full sempre m'ha agradat molt...i el salmó trobo que és un interior sorpresa immillorable! Petonarros i Bon Any!

    ResponElimina
  4. Boníssim! No se si saps que organitzo un concurs al meu blog, sortegem un lot deproductes Castey valorat en 160€ i m'agradaria molt comptar amb tu,tens tota la informació al blog, a veure si t'animes! Una abraçada maca!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Òndia!!! Fins avui no he vist el teu comentari... Em sap greu Pilar...

      Elimina