divendres, 26 de desembre de 2014

Xarrup d'espàrrecs i cruixent de pernil

I seguim amb els aperitius, uns aperitius especials, que sempre donen molt de joc als àpats dels dies de festa
I aquest d'avui, es tant senzill de fer, que seria un pecat no posar-lo a taula, així que... ens posem al lio???

Els ingredients per a 8 xarrups son:

  • 1 pot gros d'espàrrecs
  • 250 ml. de nata espesa per cuinar
  • 1 bona llesca de pernil
  • sal
  • pebre
Som-hi, doncs!!!
  1. Posem al got de la batedora, els espàrrecs, el suc dels espàrrecs i la nata, ho salpebrem al gust i ho batem fins que quedi ben fi.
  2. Posem la llesca de pernil en un plat i la posem al microones un ó dos minuts fins que quedi ben cruixent, però no cremat!!! i l'esmicolem.
  3. Posem la crema d'espàrrec als gots i per sobre el pernil esmicolat i...
A gaudir d'un xarrup ben deliciós!!!

Bon Profit i Bon Nadal!!!

Jo, vaig posar-ho en copes de cava i m'en van sortir 4...

6 comentaris:

  1. MMMmmm.....fàcil i boníssim!!! Una gran combinació!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Un xarrup d'allò més bo!!! I tens raó que és ben fàcil de preparar! PEtons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, Mònica. És molt senzill i ràpid de fer, a més de molt saborós
      Ptns i Salut
      Lourdes

      Elimina