Doncs, avui ha arribat el dia... ell no hi es, però m'he decidit a fer-lo per primera vegada i el resultat ha estat realment molt bo!!!!
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- 400 g. d'arròs bomba
- 1 sípia
- 300 g. de gambes pelades
- 250 g. de rosellones
- 1 ceba ratllada
- 1 pebrot verd tallat a trocets
- 2 tomàquets ratllats
- 3 alls trinxats
- 1'5 l. de fumet de peix
- 1 got de vi blanc
- 3 sobres de tinta de calamar
- oli
- sal
- Posem a escalfar el fumet de peix i netegem i tallem la sípia a daus
- Posem a remull amb sal les rosellones
- En una paella, saltegem la sípia uns minuts, afegim la ceba i el pebrot i deixem enrossir.
- Ara afegim l'all i les gambes i deixem coure uns minuts mes i per ultim posem el tomàquet i deixem acabar de fer el sofregit. Salpebrem.
- Desfem la tinta en un got amb una mica d'aigua calenta i ho afegim al sofregit i tot seguit incorporem l'arròs, sofregim un parell de minuts i afegim el vi blanc. Deixem evaporar.
- Afegim la meitat del fumet i deixem coure a foc fort uns 10 minuts.
- Coem les rosellones al vapor fins que s'obrin i les afegim a la paella amb el suc.
- Afegim la resta de fumet, abaixem el foc i deixem acabar de coure uns 10 minuts mes.
- Deixem reposar uns minuts tapat i...
Bon Profit!!!
Fantástica, que gran receta el arroz negro, y que fácil lo haces. Besos
ResponEliminaMuchas gracias Duran's Gourmet!!!
EliminaSaludos
Lourdes
Un arròs deliciós que mai falla!!!! M'has fet venir gana!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Que bo que t'agradi, Olga!!!
EliminaSalut!!!
Lourdes
Li hauràs de preparar al teu amic quan us torneu a trobar! Petons!
ResponEliminaI tant que li prepararé!!!
Elimina