dimecres, 21 de maig del 2014

Salsitxes amb pebrot escalivat i tomàquet

El plat que avui us porto es d'aquells que sempre repetim a casa... i es que es un plat tan senzill de fer... i  es de bo... 
Es pot acompanyar d'un arròs bullit, uns espaguetis, o fins i tot unes patates fregides i una amanida... quin plat mes complert!!!

Ens hi posem???

Els ingredients per a quatre persones son:

  • 12 salsitxes
  • 1 pot de tomàquet en conserva
  • 1 pebrot escalivat
  • sal
  • sucre
  • oli
  • pebre
Som-hi doncs!!!
  1. Primer de tot, posarem a escalivar el pebrot, si teniu brasa, doncs a la brasa i sinó al forn també us quedarà bo.
  2. Tot seguit, fregir les salsitxes i reservar.
  3. Amb el mateix oli, abocar el tomàquet i fer el sofregit junt amb la sal, el sucre i el pebre..
  4. Mentre, quan s'hagi acabat de coure el pebrot, el pelem i el tallem a tires.
  5. Afegim el pebrot al sofregit i el deixem coure un parell de minuts.
  6. Per ultim, afegim les salsitxes, ho deixem fer xup-xup tot plegat i...
A gaudir d'un plat exquisit!!!

Bon Profit!!!






8 comentaris:

  1. I sense acompanyament també han d'estar delicioses! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó, Mònica... son delicioses sense acompanyament...
      Ptns!!!

      Elimina
  2. Aquest plat el fa la meva sogra I m'encanta. No hi posa acompanyament, però jo podria acabar una barra de pa sucant-lo a la salsa. Deliciós.

    ResponElimina
  3. Ajajajajaja, es que tot el que sigui de sucar amb pa... es delicios!!!!!
    Salut!!!

    ResponElimina
  4. Això a casa meva triomfa segur! Una abraçada Lourdes,

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  5. Mmm, que rico para mojar pan!!
    Pásate por mi blog tengo una sorpresa para ti.
    Un beso

    ResponElimina