dimarts, 20 de maig del 2014

Fideus d'aprofitament

El diumenge, per dinar, vem fer els calamars farcits de l'Avia Nuri, i ens va sobrar molt de sofregit, i com que es un pecat tirar res, avui em volgut fer uns fideus... i junt amb el sofregit i un bon brou de peix, ens han quedat d'escàndol!!!

Anem al lio!!!

Els ingredients per aquests fideus son:

  • 450 g. de fideus gruixuts sense forat
  • Sobres de sofregit 
  • 1'5 l. de brou de peix
Comencem???
  1. Agafem el sofregit i l'escalfem en una cassola.
  2. Tot seguit i afegim el brou i ho deixem que arrenqui el bull.
  3. Afegir els fideus a dins i deixar bullir uns 15 minuts i...
Ja tenim aqui l'escàndol garantit!!!

Bon Profit!!!






8 comentaris:

  1. Doncs tenen una pinta tremenda! A vegades els plats d'aprofitament són els més saborosos, oi? Un petó guapa!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Però que bons, Lourdes! aprofitar aquest sofregit ha estat un encert! A mi m'encanten, els fideus a la cassola, amb la seva costelleta i tot, que completa els fideus! Ara, que mariners amb cloïsses com has fet tu han de ser boníssims, també! Petons

    ResponElimina
  3. Si així et queden els d'aprofitament...no puc ni imaginar-me com et queden quan els planeges de bon principi! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs de vegades no queden tant bons... això es la llei de Murphy!!! jajaja
      Ptns i Salut!!!

      Elimina