dimecres, 26 de febrer de 2014

Conill arrebossat

Hola a tots!!!
Fa temps que no publico res... i no es que us hagi oblidat... però he estat fotudeta, i ara ja ha arribat el moment de tornar-me a posar les piles...
Han estat uns mesos molt difícils per a mi i la meva família... de primer l'avia Nuri es va posar malalta, i desprès jo... però tot arriba a la fi, i ara, en vies de recuperar-me m'he decidit a tornar per aquests barris !!!!
I sense mes explicacions... Anem al lio!!!

El dinar d'avui es d'alló mes fàcil de fer... calen pocs ingredients i es fa en un tres i no res.
Comencem???
Els ingredients son:

  • 1 conill tallat a trossos
  • sal
  • pebre
  • alls
  • julivert
  • oli 
  • pa ratllat
  • 2 patates (per acompanyar)
Per començar...
  1. Posem el conill en un bol i el amanim amb sal, pebre, all trinxat, julivert i oli i ho deixem reposar una horeta.
  2. Tot seguit, el passem per pa ratllat apretant be i ho posem a la paella amb una miqueta d'oli a foc baix i ho anem fregint poc a poc per tots costats.
  3. Mentre, pelem, rentem i tallem les patates amb una mandolina perquè ens surtin totes de la mateixa mida, les fregim per tandes i....
Ja podem degustar aquest magnific conill!!!

Bon Profit i... Salut per a tots!!!




10 comentaris:

  1. Se t'ha trobat a faltar! Espero que les dues estigueu millor! Fantàstic aquest conill de tornada! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Mònica!!!! Ja en tenia ganes de tornar...
      Molts ptns!!!

      Elimina
  2. mira que he menjat conill de moltes maneres però arrebossat....mai

    benvinguda de nou al mon blogueril

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs es boníssim arrebosat... i la canalla se'l mengen molt be.
      Moltes gràcies Lídia!!!

      Elimina
  3. oh, Lourdes! Que bo! En prenc nota, arrebossat només he fet la part del mig, del conill, però mai espatlles i costelles. Queda apuntat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queda molt bo tot arrebossat... Prova-ho i ja m'ho explicaras!!!
      Salut!!!

      Elimina
  4. Benvinguda de nou "al front" Lourdes!. A de quedar molt bo el conill arrebossat, ho probaré!

    ResponElimina