dilluns, 17 de setembre del 2018

Coliflor amb beixamel



El dissabte, un veí que te hort, em va regalar una coliflor. I tot pensant com la faria, vaig navegar per Sant Google i vaig trobar aquesta recepta, que, com sempre, he tunejat i disfressat al gust de casa... 
Us explico com la he fet??? Doncs som-hi!!!

Els ingredients per a quatre persones son:
* 1 coliflor ben grossa
* 150 g de beicon tallat a tires
* 50 g de mantega
* oli d'oliva
* 40 g de maicena
* 1 l de llet sense lactosa
* sal i pebre
* Formatge ratllat.
* aigua

Anem per feina!!!

1.- Tallem la coliflor a ramillets, els rentem i els posem a bullir amb aigua i sal durant uns deu minuts.
2.- Mentrestant, en una paella, posem a daurar el beicon amb la mantega i un raig d'oli.
3.- Quan ja es daurat, afegim la maicena, remenem i tot seguit hi afegim la llet calenta. Remenem sense parar fins que espesi . Rectifiquem de sal i pebre.
4.- Escorrem la coliflor i la posem en una safata. Aboquem per sobre la beixamel i espolsinem amb formatge ratllat.
5.-Posem a gratinar uns minuts i...

Ja tenim una verdura ben bona i disfrassada!!!!

Si sou servits, Bon Profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada