dijous, 9 d’agost de 2018

Pop a la gallega

L'altre día varem anar de visita a casa del meu germà Josep i la meva cunyada Roser i em va dir "tinc un pop descongelat que hem de cuinar... Com el fem???"  i de seguida vaig pensar en la recepta que em va donar una clienta que té un bar, on el pop es el plat estrella i és molt fàcil de fer.
i aquest és el resultat.
Us explico la recepta???

Els ingredients per una bona racció son :
* 1 pop cru congelat d'un kg
* 2 patates grosses com el puny
* Sal
* 1 fulla de llorer
* Sal en escames
* Pebre vermell dolç i picant
* aigua

Comencem???

1.- La nit abans, descongelem el pop a la nevera.
2.-Posem a bullir una cassola amb aigua, llorer i sal.
3.- Quan arrenqui el bull, "espantem" (sumergim) el pop 3 vegades i deixem bullir junt amb les patates amb pell durant uns 30 ó 35  minuts
4.- Deixem refredar a la mateixa aigua.
5.- Pelem les patates, les tallem a rodanxes i les posem al fons d'una safata.
6.- Tallem el pop a rodanxes i posem a sobre de les patates.
7.- Amanim al gust amb pebre vermell dolç i picant, sal en escames, un bon raig d'oli d'oliva verge extra i...
A gaudir d'un pop ben tendre!!!

Si sou servits, Bon Profit!!! 😄


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada