dimarts, 17 de gener de 2017

Escudella de Sant Antoni

Diu la dita...
"De Sant Antoni a Sant Sebastià
fa el fred més fort de l'any".
I amb aquestos freds, busquem menjars calòrics, de cullera, que ens facin entrar en calor...
I avuí, com que es la festivitat de Sant Antoni del Porquet i, aquí, a La Seu, és típic fer la calderada d'escudella al Passeig, doncs  farem una escudella ràpida a casa també !!!

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son :
* 2 l de brou de carn i pollastre
* 1 patata grossa tallada a daus petits
* 2 carrotes tallades a trossos petits
* 400 g de cigrons cuits
* 150 g d'arròs
* 100 g de fideus del n° 2
* 1 botifarra negra
* 1 botifarra blanca
*  ó 40 mandonguilletes ( jo no tenia botifarres i he posat les mandonguilles)

Anem per feina :
1.- Posem el brou a bullir junt amb la patata, la carrota i les botifarres ó mandonguilletes .
2.- Quan arrenqui el bull, afegim l'arròs i el deixem coure uns 10 minuts
3.- Afegim els cigrons, i quan torni a arrencar el bull, i afegim els fideus.
4.- Deixem coure uns 10-15 minuts més i...

A gaudir d'una escudella ràpida pel dia de Sant Antoni!!!

Bon Profit!!!


1 comentari:

  1. MMmmmmm...que bona! Gràcies per la recepta!
    Desitjo que hagueu tingut un bon dia de festa!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina