dilluns, 30 de maig de 2016

Truita de carreroles i bacon

L'altre dia, en Jordi, el germà de la meva jefa, ens va portar una bona bossa del que aquí dalt en diuen carreroles. Son cama-secs, uns bolets molt petits i sense gaire carn que surten per aquestes dates i son molt gustoses per fer guisats de carn, encara que, afegits al peix també casen molt bé.
I avuí, per sopar, he pensat...  que faràs??? i tot de sobte, he pensat en fer una truiteta, i mirant per la meva llista de blocs preferits, he trobat una bona recepta de la Montse de "La Cuina de la Mussola"  i aquest és el resultat.
Comencem!!!

Els ingredients per a una bona truita son:
* 250 g. de carreroles
* 5 ous
* 150 g de daus de bacon fumat
* Oli d'oliva
* Sal
* All i julivert picat

Anem per feina!!!

1-. Posem en una paella els bolets ben nets amb un polsim de sal i els deixem suar.
2-. Un cop s'han begut el seu suc, hi tirem un bon raig d'oli i sofregim les carreroles un parell de minuts.
3-. Afegim l'all i julivert picat al gust i el bacon i  acabem de sofregir-ho tot plegat.
4-. Batem els ous salpebrats lleugerament, cuallem la truita pels dos costats i...
A gaudir dels bolets de temporada!!!

Bon Profit!!!

  La Cuina de la Mussola  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada