dimecres, 31 de juliol del 2024

Bacallà amb reducció de mel i vinagre de Mòdena

Pero no tot es TM6 en aquest blog, i avui us porto un plat ben saboros i facil de fer!!!!

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:
  • 4 talls de llom de bacallà desalat
  • farina de tempura
  • aigua freda (per la tempura)
  • 50 g. de pinyons 
  • 100 g. de panses 
  • 50 ml. de vinagre de Mòdena
  • 3 cullerades soperes de mel
  • 1 ceba grossa tallada a daus
  • 100 g. de mantega
  • 50 g. de sucre
  1. Fer la ceba caramelitzada amb la ceba el sucre i 75 g. de mantega durant uns 30 minuts a foc lent
  2. Preparar la tempura amb l'aigua i la farina segons us indiqui el paquet de la tempura, i sumergir els talls de bacallà.
  3. Fregir-los amb oli abundant a foc mitjà. i reservar sobre un paper absorbent.
  4. En la mateixa paella, posar oli i la resta de la mantega i daurar els fruits secs, afegir el vinagre i la mel i deixar reduir uns minuts tot plegat. 
  5. Per muntar el plat, posar a sota la ceba caramelitzada, a sobre el bacallà i al damunt de tot la salsa de mel
A que es veu apetitos???

BON PROFIT!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada