dimecres, 9 d’octubre de 2013

Suquet de lluç d'aprofitament

Ja fa dies que vull buidar el congelador... i es que sempre, per una raó o altre, està ple i tinc de fer martingales per poder-lo descongelar...

Així, que avui he volgut treure coses que tenia i hem improvisat un dinar digne de reis!!!!
Un suquet de lluç, que treia els sentits...

Comencem????

Els ingredients per a 4 persones son:
  • 4 cues de lluç
  • 12 gambes
  • 1/2 kg. de musclos al vapor amb el seu suc
  • 1/4 kg. de rossellones al vapor amb el seu suc
  • 5 tomàquets
  • 1 ceba
  • Alls
  • Julivert
  • Ametlles torrades
  • Farina
  • Oi
  • Sal
I com el farem??? Doncs...
  1. Salem les cues de lluç, les pasem per farina i les fregim per tots costats.
  2. Salem les gambes i les fregim. Reservem
  3. Fem un sofregit amb la ceba i el tomaquets ratllats i mentre, fem una picada amb les ametlles, els alls i el julivert i ho deixatem amb el suc dels musclos i les rossellones.
  4. Posem en una casola el sofregit, el lluç, les gambes, els musclos i les rosellones i a sobre de tot la picada amb els sucs.
  5. Deixar fer una mica de xup xup i...
Ja el tenim aqui!!! Un suquet d'aprofitament delicios!!!

I per sopar, amb el suc que ens ha quedat, hem afegit una mica mes de fumet de peix i amb uns fideus fem una sopa.... Mmmmm!!!!!

Bon Profit!!!



4 comentaris:

  1. carai, quin aprofitament! Això és menjar de reis! I econòmic!

    ResponElimina
  2. Renoi Lourdes, tu al congelador hi tens tresors!!! Molts petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ajajajajaj!!! no son tresors... son restes de menjar que no es poden tirar... que un dia menjem musclos al vapor i no s'acaven??... cap al congelador amb el seu suc, el mateix que pasa amb les rossellones, que el lluç està d'oferta? doncs en compro mes i el congelo... i com això... doncs tot

      Elimina