dimecres, 10 de febrer de 2016

Pèsols amb pernil

I tornem amb una recepta expres, d'aquelles que es fan en un tres i no res i que ens treuen de mes d'un entrebanc.
La voleu fer??? Doncs som-hi que fem tard!!!

Els ingredients per a quatre persones son :
*1kg de pèsols extrafins congelats.
*2 cebes tallades a daus
*250 g de pernil del bo tallat a daus *sal
*aigua
*oli

Anem per feina!!!
1.- En una cassola amb aigua i sal, courem els pèsols tal com ens indica el seu envàs. Escorrem i reservem.
2.- Mentrestant, en una paella amb oli, fregim la ceba fins que estigui cuita i llavors afegim el pernil i el fregim lleugerament.
3.- Afegim els pèsols i ho acabem de sofregir tot plegat un parell de minuts més i...

A gaudir de la cuina expresss!!!

Bon Profit!!! 

diumenge, 7 de febrer de 2016

Pany de costella de porc al forn

Ahir vaig fer neteja del armari de les espècies, i vaig trobar un  munt de culs de potets  i com que a casa, no es tira res, vaig pensar...  que en faré d'això???
Doncs els vaig buidar tots junts dins d'un pot gros, i en va sortir una bona espècie per adobar carn!!!

I amb un bon pany de costella de porc de Cal Pagès,  ha quedat de vici!!!

Anem al lío???

Els ingredients per a quatre persones son :
*1'5 kg de costella d'una peça
*3 patates pelades i tallades a rodanxes primes
*2 tomàquets tallats per la meitat
*1 got de vi blanc
*1 got d'oli d'oliva verge extra
*1 got d'aigua
*barreja d'herbes aromàtiques
*sal
*pebre

Som-hi doncs!!!

1._ Posem el forn a escalfar a 180°.
2._ En una safata de forn, posem un bon raig d'oli d'oliva i a sobre, les patates.  Les salpebrem i les posem al forn uns 15 minutines.
3._ Salpebrem la costella i la enpolsinem d'herbes aromàtiques.
4._ Ara,  posarem el pany de costella de porc a sobre de les patates, la regarem amb el vi i l'oli d'oliva i la deixarem coure una mitja horeta.
5._ Ara la girem, afegim els tomàquets, amanits amb sal i pebre, i la deixem coure uns 30 minuts més. Si queda curt de suc, afegim un got d'aigua.
6._ Tanquem el forn i emboliquem la safata amb paper de plata. Deixem reposar una bona estona i...

A gaudir d'un bon àpat amb aromes d'herbes!!!

Bon Profit!!!








Posted via Blogaway