divendres, 25 de març de 2016

Torrada de rulo de cabra

Aquests dies he tingut uns convidats a casa, de fet, ha sigut un intercanvi de nebots... El meu germà gran s'ha endut al meu fill i nosaltres, hem rebut a casa, al seu fill i la seva parella.
I com sempre, quan tenim convidats, volem preparar coses que els hi agradin, i  pensant que els hi podria posar a taula, m'ha vingut al cap, una cosa ben senzilla...
Us ho explico???

Els ingredients per a quatre persones son :
* 4 llesques de pa de motlle
* 4 talls de formatge de rulo de cabra

Anem al lío :
1.- Posem al foc la planxa i la escalfem.
2.- Passem el pa per la planxa i el daurem pels 2 costats.
3.- Ara passem per la planxa els talls de formatge, els posem a sobre del pa de motlle i...

A gaudir del intercanvi de nebots!!!

Bon Profit!!!


diumenge, 20 de març de 2016

Arròs amb bacallà i pebrot

Es temps de bacallà, un dels ingredients principals de la nostra cuina tradicional catalana, i per celebrar el Diumenge de Rams, avui hem decidit de fer un arrosset,  acompanyat d'un bacallà i pebrot vermell, i ens ha quedat ben bo!!!

Us explico com l'hem fet??? Som-hi doncs!!!

Els ingredients per a quatre persones son :

* 4 tasses d'arròs
* 500 g. de bacallà esqueixat i dessalat
* Pebrot vermell escalivat
* 2 tomàquets ratllats
* 1 ceba de Figueres ratllada
* 12 cullerots de fumet de peix
* sal
* pebre
Anem al lío!!!

1.- Fem un sofregit amb la ceba, el tomàquet i el pebrot i el rectifiquem de sal i pebre.
2.- Afegim el bacallà i el deixem coure.
3.- Incorporem l'arròs i sofregim tot plegat un minut.
4.- Anem afegint el fumet de peix ben calent i el deixem coure uns 15 o 20 minuts
5.- Rectifiquem de sal i...

A gaudir de la bona cuina tradicional!!!

Bon Profit!!!