Hi ha dies en que, preguntes el que volen per dinar i, ningú es posa d'acord... uns volen arròs, els altres menjar amb cullera, uns volen carn, els altres peix i al final, per fer contents a tots, surt un arrosset caldós amb una mica de tot... 
Comencem la recepta??? 
Els ingredients per a quatre persones son :
* 4 tasses d'arròs 
* 4 gambes
* 1 sèpia 
* 300 g de musclos de roca 
* 300 g de rossellones 
* 2 salsitxes amb pebre
* aletes de pollastre 
* 1 ceba tallada a daus 
* 2 tomàquets ratllats
* 150 g de pèsols 
* 1'5 l de fumet de peix 
* oli d'oliva 
* sal i pebre 
Anem al lío 
1.- Posem a depurar les rossellones amb aigua i sal. Quan ja estan depurades, les obrim al vapor junt amb els musclos. Reservem. 
2.- En una cassola amb oli, posem a rostir les aletes salpebrades, quan ja estan rosses, les reservem. 
3.- Ara, rostim les salsitxes tallades a trossos. Reservem. 
4.- Fregim les gambes i les reservem. 
5.- Tallem la sèpia a trossos i la posem a coure amb una mica d'oli fins que tregui el seu suc. Reservem. 
6.- Fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet, quan ja està casi fet, afegim els pèsols i deixem coure uns 5 minuts més. 
7.- Afegir al sofregit la sèpia amb la seva aigua, el pollastre i la salsitxa  i remenar. 
8.- Afegim el fumet de peix i quan comenci a bullir, afegir l'arròs. 
9.- Deixem coure uns 15 minuts, incorporem les rossellones, els musclos i les gambes, deixem coure uns minuts més i... 
A gaudir d'un bon arròs al gust de tothom!!! 
Bon Profit!!! 
Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri
 

 
 
Això és un arròs i la resta són romanços!!!!!!!! Genial!!!! I amb tota aquesta barreja de carn i peix... jo que sempre visc una odissea per trobar peix decent. Quina enveja! :)
ResponEliminaPetons i bona setmana