Doncs si, a casa, i ja que hi han un parell de dies de festa, ja comencem a fer proves pels àpats de Nadal. 
I aprofitant que estava d'oferta el lluç de palangre, vaig pensar en farcir-lo, i la veritat es, que ha quedat d'escàndol!!! 
Comencem aquesta recepta tan saborosa??? 
Els ingredients per a quatre persones son:
*1 lluç de palangre de 1 kg i mig (més o menys) 
*450 g de gambes pelades petites. 
*300 g de daus de bacon. 
*1 porro
*farina 
*Sal 
*Pebre 
*Oli d'oliva verge extra 
Anem per feina!!! 
1.- Demaneu a la vostra peixateria que us obrin el lluç i us en facin 2 filets ( el cap i les espines les guardeu per fer un fumet de peix per un altre dia) 
2.- En una paella amb una mica d'oli, sofregim les gambes amb sal i pebre i a mitja cocció afegim el bacon. Acabar de sofregir i reservar. 
3.-A la safata del forn, posem paper vegetal i un dels filets de lluç salpebrat. 
4.- Posem el farcit i tapem amb l'altre filet salpebrat. 
5.-Posem un fil d'oli d'oliva per sobre i posem al forn a 180°durant uns 15 minuts. 
6.- Mentrestant, tallem la part blanca d'un porro a juliana prima, enfarinem i fregim amb oli ben calent. Reservem a sobre de paper absorbent. 
7.- Muntem el plat amb una ració de lluç farcit i porro cruixent per sobre i... 
A gaudir d'un àpat de festa!!! 
Bon Profit!!! 
Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri
 

 
 
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada