Amb el temps, m'estic adonant que, amb poca cosa es pot fer un bon àpat. Només tenint un bon fons de despensa i el congelador amb 4 cosetes, t'arregla el dinar de diumenge.
També va bé tenir 4 espècies i productes de proximitat...
I això ha passat avuí... He tret 6 salsitxes del congelador i un potet amb sofregit de ceba i tomàquet i ha sortit un arrosset boníssim, amb uns aromes de Castellbò... Mmmmmm!!!!!
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son :
* 4 tasses d'arròs
* 3 cullerades (soperes) de sofregit de ceba i tomàquet
* 6 salsitxes
* 150 g de daus de bacon
* unes tires de pebrot vermell escalivat
* 1 cullerada (sopera) de farigola de Castellbò
* 1 culleradeta (de café) de pols de ceps
* 1'5 l de brou de carn
*sal
* pebre
Anem al lío!!!
1.- En una paella amb oli, sofregim les salsitxes tallades a trossos petits. A mitja cocció, afegim el bacon i deixem coure.
2.- Quan la carn està casi cuita, afegim el sofregit, el pebrot i la farigola, remenem i deixem acabar de coure.
3.- Tot seguit, afegim l'arròs i ho rossegem bé.
4.- Hi aboquem el brou ben calent i la pols de ceps i rectifiquem de sal i pebre.
5.- Deixem coure uns 15 minuts i...
A gaudir d'un arròs amb aromes de farigola de Castellbò!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dilluns, 1 d’agost del 2016
Arròs amb salsitxes i farigola de Castellbò
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
I tant, Lourdes!
ResponEliminaA vegades els millors arrossos són els que porten "poca cosa" com tu dius!
Aquest....ha de ser una delícia!
Petonets i molt bona setmana,
Olga