Quan arriba la primavera, el temps pot variar en qualsevol moment... tan aviat fa fred com calor i avuí ha passat això...
Al llevar-nos, feia un dia tot lleganyós i cap al migdia ha sortit el sol i s'han enfilat les temperatures...
Per això, a l'hora de dinar he pensat en fer una bona amanida... per picotejar entre tots
Així que he obert la nevera, i aquí teniu el resultat...
Comencem???
Els ingredients per a una bona amanida són :
*. 1 bossa d'amanida variada de brots tendres
*. 1 safata de daus de gall d'indi
*. 1 llauna de tonyina amb oli d'oliva
*. 12 tomàquets xerry
*. 12 boletes de mozzarella
*. 1/2 bossa de còctel de llavors per amanides
*. Oli d'oliva verge extra
*. Sal
Anem al lío :
1.- En una safata, posem l'enciam
2.- A sobre, per capes, la resta d'ingredients.
3.- Ho amanim tot amb oli d'oliva verge extra i sal i...
A gaudir d'una amanida d'estar per casa!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dilluns, 16 de maig del 2016
Amanida de estar per casa
Etiquetes de comentaris:
amanida,
enciam,
entrant,
gall d'indi,
mozzarella,
primer plat,
tomàquet,
Tonyina,
xerry
Ubicació:
La Seu d'Urgell, Espanya
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Una amanida molt bona, sí senyora!! De les que fan casa i família!
ResponEliminaPetonets, Lourdes!
Olga