Quan arriba dilluns, tot son preses, a casa... Ens llevem d'hora per esmorzar i anar a l'escola i jo, començo les tasques de casa, i quasi sense adonar-me, ja es la 1, hora de començar a preparar el dinar... I que faré per dinar??? Quin dilema...
I, avuí he improvisat una falsa carbonara, amb uns galets que van
sobrar per Nadal...
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son :
*- 400 g de galets de Nadal
*- 3 ous
*- 50 g de formatge emmental ratllat
*- 200 ml de nata sense lactosa
*- 1 ceba tallada a daus
*- 200 g de daus de gall d'indi
*- 3 grapats de nous pelades
*- sal
*- pebre negre molgut
Anem al lío!!!
1-. Posem a bullir la pasta amb oli i sal.
2-. Mentrestant, posem al got de la batedora els ous, el formatge i la nata ho salpebrem i ho batem .
3-. En una paella amb oli, sofregim la ceba i quan ja està casi feta, afegim el gall d'indi i les nous.
4.- Quan la pasta està cuita, escorrem i afegim el sofregit. Remenem.
5-. Afegim la salsa d'ou i formatge, remenem fins que s'espesi i...
A gaudir d'una falsa carbonara!!!
Bon Profit!!!

Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dilluns, 23 de maig de 2016
Galets amb falsa carbonara i nous
Etiquetes de comentaris:
carbonara,
galets,
gall d'indi,
pasta,
pavo,
plat unic,
primer plat
Ubicació:
La Seu d'Urgell, Espanya
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada