Aquestos dies fem àpats més especials, més de festa... per això, sempre busco aperitius nous, alguna cosa que, els de casa, no hagin probat mai.
I aquest ha estat l'aperitiu estrella d'aquest any!!! :D
Anem al lío???
Els ingredients per a un bon aperitiu son:
* 1 kg. de musclos de roca
* 2 cebes de Figueres tallades a juliana
* 1 got de vi blanc
* oli d'oliva verge extra
Som-hi doncs!!!
1.- En una cassola, posem a daurar a foc lent la ceba amb l'oli fins que quedi ben tendra i transparent. Mentrestant netegem els musclos.
2.- Afegim el vi a la ceba i el deixem reduir.
3.- Tot seguit, afegim els musclos, tapem la cassola i els coem al vapor.
Un cop els musclos estan oberts, els hi traiem una closca, els reservem i deixem reduir una mica més la salsa.
4.- Tornem a afegir els musclos i...
A picotejar a gust!!!
Bon Profit i Feliç 2016!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dimecres, 30 de desembre del 2015
Musclos al vi blanc
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
If Your are not ediot then try this app PayPal Here Apk
ResponElimina