De vegades, les receptes, ens arriben de la manera mes inesperada i sembla com si estiguessin destinades a fer-se al moment... I això és el que m'ha passat avuí...
Aquest matí, ja m'he despertat amb el menú d'avuí al cap, i ja he tret del congelador, un paquet amb 12 talls de llom de dos colors, però, al sortir de treballar i venir cap a casa, m'he trobat a la meva veïna i m'ha explicat el seu dinar i he pensat... "tinc tots els ingredients... ho probo???" i perquè no???
Anem al lío!!!
Els ingredients per a quatre persones son :
* 12 talls de llom de dos colors
* 1 ceba tallada a daus
* 4 tomàquets ratllats
* 100 g. d' ametlles fregides salades
* un bon raig de llet (en el nostre cas, sense lactosa)
* sal
* pebre
*oli d'oliva verge extra
Som-hi doncs!!!
1.- En una cassola, posem a fregir la ceba amb l'oli i la deixem daurar fins que estigui transparent.
2.- Afegim el tomàquet ratllat i deixem coure, amb un polsim de pebre.
3.- Quan ja esta casi cuit, posem les ametlles al got de la batedora, junt al sofregit, i ho triturem tot plegat.
4.- Ho posem a la cassola altre cop i afegim la llet i remenem fins que agafi la textura de salsa.
5.- A part, salpebrem el llom i el fregim en una paella però només volta i volta i l'afegim a la cassola amb la salsa.
6.- Ho deixem fer xup-xup uns minuts i...
A gaudir de les receptes inesperades!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dimarts, 22 de desembre del 2015
Llom amb salsa d'ametlles
Etiquetes de comentaris:
ametlla,
ametlles salades,
llom,
salsa,
segon plat,
sense lactosa
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
MMmmmmmm.....Lourdes! Quin llom més bo!!! La salseta....espectacular!
ResponEliminaPetons,
Olga
Si que n'es d'espectacular... tant, que ens en va sobrar i al dia seguent, la vem fer servir per amanir uns espaguetis i MMmmmmmmmmm!!!!! Que bons van quedar!!!!
EliminaPtns, Salut i Bon Any
Lourdes