A casa, ens hem liat la manta al cap i hem començat a fer obres...
Això, es una cosa, que, amb el temps i per mandra, es va demorant, però que arriba un punt, que o les fas o la casa s'et menja...
I mentres, van passant els dies i veus que la casa s'atrasa, i, encara que netegis, cada día està mes plena de pols!!! I arriba el diumenge i m'entra com una mena de síndrome del niu(en aquest cas ple de pols) que només faig que agafar draps i netejar-ho tot...
Però, amb pols i obres, els diumenges, la meva gent, volen dinar de "festa major" i avuí, amb pocs ingredients i poc temps, ens en hem sortit prou be.
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son :
- 400g d'arròs
- 2l d'aigua
- 400g de gambes pelades
- 1 bossa de calamarssons farcits (jo he fet servir els de La Sirena)
- 2 sobres de fumet de peix de roca (també de La Sirena)
- 6 cullerades soperes de sofregit de ceba i tomàquet
- Sal
- Pebre
- Salpebrem les gambes i els calamars, i en una cassola amb oli, els fregim per tandes i els reservem.
- Posem a la cassola el sofregit junt amb els sobres de fumet directament congelat i anem remenant fins que es desfacin.
- Afegim l'aigua, fem arrancar el bull i rectifiquem de sal.
- Ara és el moment d'afegir l'arròs, remenem i afegim les gambes i els calamars.
- Deixem coure uns 15-18 minuts i...
A gaudir del dinar de "festa major" del diumenge!!!!
Bon Profit!!!
Em puc imaginar el gustet que deu tenir.....mmmmmmmmm! M'agradaria tastar-lo!
ResponEliminaPetons,
Olga
no costa res!!!!! Anima't Olga
EliminaPtns
Lourdes