Doncs si, trobo que es un peix força fàcil de fer, molt gustós i amb moltes possibilitats de elaboració.
I l'altre dia vaig veure a l'Instagram del Tasta'm.cat una foto d'un salmó al cava i vaig pensar... i perquè no???
Així que, aquí teniu la meva versió.
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- 4 lloms de salmó
- 1 pot de nata de cuina ( nosaltres la fem servir sense lactosa)
- 2 cebes de Figueres ratllades
- 2 gots de cava
- oli d'oliva verge
- sal
- pebre
- anet
Som-hi doncs!!!
- Salpebrar el salmó.
- En una paella, posem a sofregir la ceba amb un polsim de sal i pebre i quan estigui transparent, afegim el cava.
- Deixem reduir el cava uns minuts i llavors afegim la nata.
- Quan arranqui el bull, posar a sobre el salmó, tapar la paella i deixar coure al vapor uns 4 minuts.
- Retirem el salmó i triturem la salsa amb la batedora.
- Emplatem, posant al fons del plat la salsa, a sobre el salmó, empolsinem amb anet i...
A gaudir d'un dels peixos mes bons que hi ha!!!
Bon Profit!!!
UUuuaaauuu!!!! Em puc imaginar el gustet.....mmmmmm.....
ResponEliminaApuntat queda pel proper sopar amb amics! És un plat de luxe!
Petons, Lourdes!
Olga
I si li poses uns grans de raïm... de luxe, Olga!!!!
EliminaSalut!!!
Lourdes