dijous, 20 d’agost del 2015

Entrecot amb patates fregides i salsa de tomàquet amb moixernons

El dinar que hem cuinat avui, es una recepta que quasi no necessita explicació...
Hem fet un àpat d'allò mes senzill i amb un tres i no res ha estat fet!!!
Us en faig cinc centims?

Anem al lio!!!

Els ingredients per a dues persones:

  • 2 entrecots
  • 2 patates
  • 1 pot de moixernons secs
  • 1 ceba
  • 3 tomàquets ratllats
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva
  • sucre
Som-hi doncs!!!
  1. Primer de tot, posarem a remull els moixernons amb aigua calenta.
  2. Ara farem un sofregit amb la ceba, el tomàquet, la sal, un polsim de sucre i un raig d'oli
  3. A part, quan ja estan remullats el moixernons, els salpebrem i els passem per la paella i els afegim a la salsa de tomàquet. Reservem la salsa.
  4. Pelem, rentem i tallem les patates i les fregim i reservem a sobre de paper absorbent.
  5. Per ultim, escalfem bé la planxa i salpebrem l'entrecot, el coem al nostre gust 
  6. Enplatem l'entrecot amb un bon grapat de patates i un parell de cullerades de salsa i...
A gaudir d'aquest àpat tant bo!!!!

Bon Profit!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada