dilluns, 23 de setembre del 2013

Musclos amb salsa de tomàquet i allioli

Ja us he parlat en altres ocasions de la meva iaia Concha, una gran cuinera...
Doncs, avui, us porto un dels seus plats favorits, uns musclos de roca, acompanyats d'una salsa casolana de tomàquet i un allioli ben carregadet...

Comencem???

Els ingredients per aquest aperitiu son:

  • 1 Kg. de musclos de roca
  • 1Kg. de tomàquets 
  • 4 alls
  • oli
  • un ou
  • sal
anem al lio!!!
  1. Fer un sofregit amb  el tomàquet ratllat, oli i sal i reservar.
  2. Fer un allioli amb l'ou, els alls, la sal i oli, que quedi ben lligat i reservem.
  3. Netegem els musclos i els obrim al vapor amb un rajolí d'aigua i una culleradeta de sal.
  4. Un cop cuits, els hi treiem una part de la closca i els anem posant a la safata.
  5. A sobre, posem la salsa de tomàquet, l'allioli a dalt de tot i...
A fer un  vermutet ben bo!!!

Bon Profit!!!



6 comentaris: