dilluns, 24 de setembre del 2012

Croissants de xocolata

Ahir, vaig enxampar a la Marina amb una tauleta de xocolata a les mans, just quan se l'anava a cruspir tota!!! i per evitar mes temptacions he decidit que avui per berenar faria... uns croissants ben fàcils de fer... i farcits de xocolata, queden ... de luxe!!!
En voleu uns quants???

Els ingredients per a 8 croissants son:

  • Una placa de pasta de full
  • Una tauleta de xocolata negra
  • sucre
  • Un ou batut
  • fideus de xocolata
Som-hi doncs!!!
  1. Escalfem el forn a 210º per dalt i baix.
  2. Estirem la pasta de full i la tallem en 8 triangles.
  3. A la part mes ampla i posem unes presses de xocolata i ho enrotllem fins la part mes estreta.
  4. Enrotllem i dobleguem les puntes de cada croissant
  5. Pintem amb ou batut i espolsem per sobre sucre.
  6. Ho posem a sobre de paper sulfuritzat a la reixeta del forn i ho coguem durant uns 10 minuts o fins que la pasta de full estigui torradeta
  7. Ho retirem del forn i ho decorem amb uns fideus de xocolata i....
Molt bon berenar!!!

Bon Profit!!!


2 comentaris: