dimarts, 25 de setembre del 2012

Fideus sucosos amb conill, costella i salsitxa

Avui hem fet una barreja de carns, per aprofitar tot de coses que teníem al congelador i ens ha sortit això...
Que me'n dieu d'aquest plat tant sucós???

Som-hi doncs!!!

Els ingredients per a quatre persones son:
  • 1/2 conill
  • 4 salsitxes
  • 6 talls de costella de porc
  • Dos tomàquets ratllats
  • Un pebrot vermell ben picadet
  • Una ceba ratllada.
  • 350 gr. de fideus gruixuts
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Brou de carn
Comencem a preparar-lo???
  1. En una cassola, posar a sofregir amb oli el conill i la costella salpebrats, Quan estiguin una mica daurats, afegir la salsitxa i deixar coure tot junt fins que estigui ben dauradet.
  2. Afegir la ceba ratllada i deixar coure fins que quedi transparent.
  3. Abocar-hi el pebrot i deixar sofregir i per ultim posar el tomàquet i deixar acabar el sofregit.
  4. Abocar els fideus i marejar-los una mica i posar el brou. Provar i rectificar de sal.
  5. Coure tot junt uns 15-20 minuts i deixar reposar i...
A gaudir del dinar!!!

Bon Profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada