Sempre anem amb presses, i els menjars ràpids són la solució pel dia a dia. Per això és bo tenir un bon fons de nevera i de despensa A la nostra despensa sempre solc tenir conserves, pasta llegum... a la nevera pasta fresca, verdures i embotits, i quan tinc temps aprofito per fer escalivada, caldo i fumet, que després congelo...
Els ingredients per a quatre persones son:
* ½ kg de pasta fresca
* aigua
* sal
* 1 pebrot escalivat
* 1 albergínia escalivada
* 3 tomàquets escalivats
* 1 llauna petita d'anxoves amb oli d'oliva
* 1 llauna d'olives
Anem al lío!!!
1.- En una olla amb aigua i sal, posem a bullir la pasta.
2.- Mentrestant, al got de la batedora, triturem el pebrot, l'albergínia i els tomàquets junt amb la meitat de les anxoves i el seu oli.
3.- En una paella, posem a escalfar aquesta salsa amb les olives i la resta d'anxoves tallades petites. Reservem.
4.- Quan la pasta està cuita, escorrem, saltejem amb la salsa i...
Si sou servits, Bon Profit!!!
* 3 tomàquets escalivats
* 1 llauna petita d'anxoves amb oli d'oliva
* 1 llauna d'olives
Anem al lío!!!
1.- En una olla amb aigua i sal, posem a bullir la pasta.
2.- Mentrestant, al got de la batedora, triturem el pebrot, l'albergínia i els tomàquets junt amb la meitat de les anxoves i el seu oli.
3.- En una paella, posem a escalfar aquesta salsa amb les olives i la resta d'anxoves tallades petites. Reservem.
4.- Quan la pasta està cuita, escorrem, saltejem amb la salsa i...
Si sou servits, Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada