dijous, 22 de març del 2018

Filets d'orada amb salsa d'alls i pebre vermell

L'altre dia vaig rebre un correu electrònic de La Sirena on m'oferien un val de descompte de 5 euros sense compra mínima, i com que no estem per despreciar res, m'hi vaig presentar.

I donant un cop d'ull per les neveres, em van fer goig uns filets d'orada i vaig recordar una recepta que em va donar una clienta de la pelu...
Us la explico???

Els ingredients per a quatre persones son:
* 8 filets d'orada
* 4 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra
* 6 alls tallats a làmines.
* 1 cullerada de postres de farina blanca.
* 1 cullerada sopera de pebre vermell dolç.
* 150 ml de vi dolç.
*sal.

Som-hi doncs!!!

1.- En una cassola ampla, posem a sofregir l'oli amb els alls.
2.- Quan ja es comencen a daurar afegim la farina i remenem bé perquè es torri una mica i tot seguit hi aboquem el pebre vermell i remenem bé però sense que es cremi.
3.- Afegim els filets i els fregim per la part blanca.
4.- Girem el peix i aboquem el vi dolç.
5.- Deixem coure uns minuts i...

Si sou servits, Bon Profit!!!


divendres, 16 de març del 2018

Bròquil amb salmó fumat i salsa de mostassa i mel

 Ja fa temps que segueixo el blog de la Marga Pradas, L'hora del tàper, i n'estic subscrita.
Cada cop que rebo un mail de les seves publicacions, la llegeixo i penso si pot agradar a la meva gent.
I en aquest cas te tota la raó...
Cada cop que faig verdures, els de casa arrufen el nas i protesten, per això he de disfressar-la i fer el plat més apetitós, que sigui més divertit i els hi entri pels ulls i que no tingui tant de gust a verdures...
Com sempre, he donat el meu toc per adecuar-la al paladar dels meus...

Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son :

* 1 kg de bròquil net de tronxos.
* 300 g de salmó fumat.
* aigua
* sal

Per la salsa de mostassa i mel :

* 6 cullerades de postre de mostassa de Dijon
* 2 cullerades soperes de mel de romaní
* 2 cullerades de postre de sucre
* 1 cullerada sopera de vinagre de poma
* 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra
* 2 cullerades soperes d'aigua
* 1 cullerada de postres d'anet.

Anem per feina!!!
1.-Triem i rentem el bròquil i el posem a bullir amb aigua salada durant uns 8 minuts.
2.- Tallem a trossos el salmó fumat i reservem.
3.- Posem en un pot tots els ingredients de la salsa i barregem bé.
4.- Quan el bròquil ja està cuit, l'escorrem.
5.- Emplatem posant al fons del plat el bròquil, a sobre posem el salmó.
6.-Per últim napem amb la salsa de mostassa i...

A gaudir de la verdura divertida!!!

Bon Profit!!!



diumenge, 11 de març del 2018

Gambes al cava

Teniu que fer un gran àpat i no teniu prou temps???
Voleu quedar com uns perfectes amfitrions ???
Voleu que els vostres convidats pensin que sou uns grans cuiners???... Si heu contestat que sí a les tres preguntes, aquesta és la vostra recepta.!!!
Anem al lío!!!

Els ingredients per a quatre persones:

*1'5 kg de gambes grosses.
*500 ml de cava
* 1 got d'oli d'oliva verge extra
* 4 ó 5 alls
* sal.

Comencem!!!

1.- Preescalfem el forn per dalt i per abaix a 180°.
2.- Rentem les gambes, les salem i les posem a la safata del forn.
3.-Posem al forn uns 6 ó 7 minuts.
4.- Mentrestant, fer una salsa amb el cava, els alls, el julivert i l'oli. Passar-ho tot per la batedora i reservar.
5.- Girem les gambes i les reguem amb la salsa de cava.
6.- Deixem uns 4 ó 5 minuts més al forn i...

A fer de perfectes amfitrions!!!

Bon Profit!!!