I després d'uns dies de disbauxa nadalenca i festiva, tornem amb els menús diaris, uns menús que volem que siguin variats, diferents i ben saborosos i colorits ...
Probem de fer aquesta parrillada?
Anem per feina!!!
Els ingredients per a quatre persones son:
* 4 pits de pollastre tallats a daus
* 250 g de xampinyons laminats
* 2 carrotes tallades a juliana
* 1 manat d'espàrrecs verds prims a trossos
* 450 g de gambes pelades
* sal
* pebre
* 2 alls trinxats
* julivert
*oli d'oliva verge extra
Som-hi!!!
1.- Salpebrem el pollastre i les gambes.
2.- En una paella, sofregit el pollastre amb un xic d'oli, i quan estigui daurat, reservem.
3.- En el mateix oli, saltegem la carrota, els espàrrecs i els xampinyons i ho amanim amb alls i julivert.
4.- Afegim les gambes i deixem coure uns minuts.
5.- Incorporem el pollastre, deixem coure tot plegat uns minuts i...
A gaudir d'un menú ben colorit !!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dijous, 2 de febrer del 2017
Parrillada de pollastre i gambetes
Etiquetes de comentaris:
carn,
espàrrecs,
gambes,
mar i muntanya,
pastanagues,
peix,
plat unic,
pollastre,
segon plat,
xampinyons
Ubicació:
Seo de Urgel, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada