La recepta d'avui no te cap secret.
Es fa en un tres i no res i tot just amb dos ingredients, però queden tan bones , que no ens podem estar de menjar-les!!!
Som-hi doncs
Els ingredients per a quatre persones son :
* ¾ de kg. de mongeta seca cuita
* ½ kg. de cloïsses
* Oli d'oliva verge extra
* Sal, pebre
* All i julivert
Anem per feina!!!
1.- Posem a depurar les cloïsses amb aigua i un grapat de sal durant uns 30 minutets. Rentem i reservem.
2.- En una paella amb un rajolí d'oli, posem les mongetes amb un polsim de pebre i les sofregim un xic.
3.- Afegim les cloïsses, un all trinxat i julivert picat, remenem, i tapem la paella.
4.- Deixem obrir les cloïsses i...
Ja podem degustar un plat ràpid i saborós.
Si sou servits, Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dimarts, 7 de febrer del 2017
Mongetes seques amb cloïsses
Etiquetes de comentaris:
alls,
cloïses,
julivert,
llegums,
marisc,
mongeta seca,
plat unic,
segon plat
Ubicació:
Seo de Urgel, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Quin dinaret més bo! De luxe!
ResponEliminaPetonets!
Olga