Diu la dita...
"De Sant Antoni a Sant Sebastià
fa el fred més fort de l'any".
I amb aquestos freds, busquem menjars calòrics, de cullera, que ens facin entrar en calor...
I avuí, com que es la festivitat de Sant Antoni del Porquet i, aquí, a La Seu, és típic fer la calderada d'escudella al Passeig, doncs farem una escudella ràpida a casa també !!!
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son :
* 2 l de brou de carn i pollastre
* 1 patata grossa tallada a daus petits
* 2 carrotes tallades a trossos petits
* 400 g de cigrons cuits
* 150 g d'arròs
* 100 g de fideus del n° 2
* 1 botifarra negra
* 1 botifarra blanca
* ó 40 mandonguilletes ( jo no tenia botifarres i he posat les mandonguilles)
Anem per feina :
1.- Posem el brou a bullir junt amb la patata, la carrota i les botifarres ó mandonguilletes .
2.- Quan arrenqui el bull, afegim l'arròs i el deixem coure uns 10 minuts
3.- Afegim els cigrons, i quan torni a arrencar el bull, i afegim els fideus.
4.- Deixem coure uns 10-15 minuts més i...
A gaudir d'una escudella ràpida pel dia de Sant Antoni!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dimarts, 17 de gener del 2017
Escudella de Sant Antoni
Etiquetes de comentaris:
arròs,
botifarra,
escudella,
fideus,
mandonguilles,
plat unic,
Sant Antoni,
sopa
Ubicació:
Seo de Urgel, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
MMmmmmm...que bona! Gràcies per la recepta!
ResponEliminaDesitjo que hagueu tingut un bon dia de festa!
Petonets,
Olga