No us ha passat mai que al dir la paraula "llenties", tothom arrufa el nas???. Doncs a casa, tot sovint passa...
Ja fa dies que, al super, em miro un paquet de hèlixs de llenties... em cridava l'atenció... I al final, vés per on, vaig veure una recepta i em vaig decidir a comprar-les. I aquest n'és el resultat!!!
Us ho explico???
Els ingredients per tres persones son :
* 300 g de hèlixs de llenties
* 1 ceba tallada a daus
* 1 pebrot verd tallat a daus
* 2 alls laminats
* 20 tomàquets xerry tallats per la meitat.
* aigua
* sal
* pebre
* oli d'oliva
* orenga
Anem a fer les "llenties"!!!
1.- Posem a bullir la pasta, seguint les instruccions del paquet (jo, l'he deixat uns minuts més). Quan estigui cuita, escorrem i l'amanim amb un raig d'oli per que no s'enganxi.
2.- En una paella amb oli, posem a sofregir la ceba.
3.- Quan estigui transparent, afegim l'all i el pebrot i deixem sofregir una estona més.
4.- Tot seguit, incorporem els tomàquets i ho amanim amb sal i orenga.
5.-Saltejem tot plegat, afegim la pasta, remenem i...
A gaudir de les llegums en forma de pasta!!!
Si sou servits, Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dijous, 2 d’agost del 2018
Pasta de llenties amb saltat de xerrys
Etiquetes de comentaris:
llegums,
llenties,
orenga,
pasta,
plat unic,
primer plat,
segon plat,
tomàquet,
xerry
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada