A casa, el bacallà, ens agrada molt, però sempre acabem fent-lo igual...
I l'altre dia vaig pensar en convinar-lo amb xampinyons, i la barreja ens ha agradat molt.
Comencem amb la barreja???
Els ingredients per a quatre persones son:
* 8 talls de llom de bacallà al punt de sal
* 1 safata de xampinyons a làmines
* 1 ceba tallada a daus
* 2 tomàquets madurs tallats a daus
* Alls i julivert
* oli d'oliva verge extra
*sal i pebre
Som-hi!!!
1.- En una cassola amb oli, fem un sofregit de ceba, tomàquet, sal i pebre.
2.- Quan ja està casi fet, afegim els xampinyons i ho rectifiquem de sal. Deixem coure.
3.- Fem una picada d'alls i julivert.
4.- Posem el bacallà a sobre del sofregit i afegim la picada. Tapem i posem el foc baix.
5.- Deixem coure uns 10 minuts i...
Ja tenim aquí un bacallà diferent!!!
Bon Profit!!!
Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri
Quina bona recepta, m'agrada aquesta combinació, haurem de provar-ho.
ResponEliminaPetons http://paprikaenlacocina.blogspot.com.es/
Jo faria com els portuguesos, el cuinaria i menjaria de mil maneres diferents! I aquesta em sembla boníssima! Petonarros!
ResponElimina