A casa, el bacallà, ens agrada molt,  però sempre acabem fent-lo igual... 
I  l'altre dia vaig pensar en convinar-lo amb xampinyons, i la barreja ens ha agradat molt. 
Comencem amb la barreja??? 
Els ingredients per a quatre persones son:
* 8 talls de llom de bacallà al punt de sal
* 1 safata de xampinyons a làmines 
* 1 ceba tallada a daus 
* 2 tomàquets madurs tallats a daus 
* Alls i julivert 
* oli d'oliva verge extra
*sal i pebre 
Som-hi!!! 
1.- En una cassola amb oli, fem un sofregit de ceba, tomàquet, sal i pebre. 
2.- Quan ja està casi fet, afegim els xampinyons i ho rectifiquem de sal. Deixem coure. 
3.- Fem una picada d'alls i julivert. 
4.- Posem el bacallà a sobre del sofregit i afegim la picada. Tapem i posem el foc baix. 
5.- Deixem coure uns 10 minuts i... 
Ja tenim aquí un bacallà diferent!!! 
Bon Profit!!! 
Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri

Quina bona recepta, m'agrada aquesta combinació, haurem de provar-ho.
ResponEliminaPetons http://paprikaenlacocina.blogspot.com.es/
Jo faria com els portuguesos, el cuinaria i menjaria de mil maneres diferents! I aquesta em sembla boníssima! Petonarros!
ResponElimina