El plat que hem fet avuí, es d'allò més fàcil de fer i quasi no hem embrutat estris... 
Tan sols es una salseta freda, que ben batuda dona un toc exquisit i molt mediterrani als plats de pasta... 
Anem per feina !!! 
Els ingredients per a quatre persones son :
* 300 g. d'espaguetis 
* aigua 
* sal 
Per la salsa pesto:
* Una bona branca de fulles d'alfàbrega fresca
* 6 cullerades d'oli d'oliva verge extra 
* 4 alls
* 30 g.  de formatge parmesà ratllat 
* 100 g. de pinyons 
* sal
Anem per feina!!! 
1.- Posem a bullir la pasta seguint les indicacions del paquet amb aigua i sal. 
2.- Al got de la batedora, posem la meitat dels pinyons i la resta d'ingredients de la salsa i ho batem fins que quedi ben fi. Rectifiquem la salsa de sal i afegim la resta de pinyons (si veiem que queda curt d'oli, n'afegim una mica més) 
3.- Quan els espaguetis estiguin cuits, els escorrem i els emplatem. 
4.- Posem la salsa per sobre dels espaguetis i... 
A gaudir d'aquesta pasta tan bona!!! 
Bon Profit!!! 
Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri
 

 
 
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada