Anys enrere, els horts, només els menaven gent gran, jubilats que no sabien que fer durant tot el dia... Però, avuí día, i amb la crisi econòmica que hi ha, cada cop hi ha més jovent conreant un tros de terra, per treure bones verdures...
Per contra, quan creixen, surten totes de cop i feinades tenen a consumir-les, confitar-les o congelar-les.
Per això, de tant en tant, es cansen d'arreglar els carabassons i m'en passen uns quants...
I aquí és on entra el puré, els palets fregits, o com avuí, la truita de carabassó... i n'és de fàcil de fer!!!
Així doncs, comencem???
Els ingredients per a una bona truita són :
*2 carabassons
*4 ous
*sal
*oli d'oliva verge extra
Anem al lío!!!
1._ Rentem i tallem a daus els carabassons i els posem a fregir en una paella amb l'oli a foc suau.
2._ Anem remenant i rectificant de sal.
3._ Batrem els ous amb un pessic de sal i reservem.
4._ Quan el carabassó ja es cuit i tendre, l'escorrem per treure l'excés d'oli i l'incorporem als ous. Remenem tot plegat, cuallem la truita pels dos costats i....
A gaudir dels productes de l'hort!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dimecres, 2 de setembre del 2015
Truita de carabassó
Etiquetes de comentaris:
Carabassons,
dinar,
ous,
plat unic,
segon plat,
sopar
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Una de les truites més suaus i fines que hi ha!!!!
ResponEliminaPetons i bon setembre!
Olga
Tens tota la raó, Olga!!! n'es de fina....
EliminaPtns i Salut!!!
Lourdes