Avuí, he anat a buscar peix per sopar, i he aprofitat una oferta de filets de bacallà fresc, i per acompanyar-lo, he fet una samfaina amb carabassons de Taús, que m'ha regalat en Jordi...
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
* 1 kg de filets de bacallà fresc
* 5 tomàquets ratllats
* 1 ceba tallada a daus
* 2 carabassons tallats a daus
* 2 pebrots escalivats tallats a tires
* oli d'oliva verge extra
* sal
*farina blanca
Anem al lío!!!
1._ En una paella amb oli, anem fregint totes les verdures per separat i al final les juntem i les fem coure una mica totes juntes. Reservem.
2._ Salem i enfarinem el bacallà i en un altra paella amb oli, el daurem.
3._ En una safata, posem el llit de samfaina, a sobre, el bacallà fregidet i...
A gaudir d'un bacallà amb samfaina amb carabassons d'alta muntanya!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dimecres, 16 de setembre del 2015
Bacallà amb samfaina
Etiquetes de comentaris:
bacallà,
Carabassons,
ceba,
dinar,
pebrot vermell,
plat unic,
samfaina,
sopar,
tomàquet
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Un dels nostres tresors culinaris, Lourdes! És molt bo!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Doncs si!!!!! i els hem de preservar aquestos tresors!!!!
EliminaPtns
Lourdes