Pero no tot es TM6 en aquest blog, i avui us porto un plat ben saboros i facil de fer!!!!
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- 4 talls de llom de bacallà desalat
- farina de tempura
- aigua freda (per la tempura)
- 50 g. de pinyons
- 100 g. de panses
- 50 ml. de vinagre de Mòdena
- 3 cullerades soperes de mel
- 1 ceba grossa tallada a daus
- 100 g. de mantega
- 50 g. de sucre
- Fer la ceba caramelitzada amb la ceba el sucre i 75 g. de mantega durant uns 30 minuts a foc lent
- Preparar la tempura amb l'aigua i la farina segons us indiqui el paquet de la tempura, i sumergir els talls de bacallà.
- Fregir-los amb oli abundant a foc mitjà. i reservar sobre un paper absorbent.
- En la mateixa paella, posar oli i la resta de la mantega i daurar els fruits secs, afegir el vinagre i la mel i deixar reduir uns minuts tot plegat.
- Per muntar el plat, posar a sota la ceba caramelitzada, a sobre el bacallà i al damunt de tot la salsa de mel
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada