A L'Avia Nuri li agradava molt el pollastre i el solía guisar de diferents maneras... Rostit, al forn, arrebossat o a la brasa...
I un altre forma de fer-lo era al ajillo... I és tan senzill de fer, que un simple pollastre es converteix en un plat de festa!!!
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son :
A gaudir d'un pollastre de festa!!!
Bon Profit!!!
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son :
- 1 pollastre tallat a trossos
- 10 alls
- Julivert
- 1 got de vi blanc
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre
- Primer de tot, salpebrem el pollastre, tallem els alls a làmines i trinxem el julivert.
- Tot seguit, posem oli en una cassola ampla i sofregim el pollastre fins que estigui ben daurat.
- Després, afegim els alls i el julivert i remenem.
- Ara hi aboquem el vi blanc i deixem coure tot plegat fins que el pollastre estigui tendre (uns 30- 45 minuts).
- Ho podem acompanyar d'unes patates tallades a daus fregides i...
A gaudir d'un pollastre de festa!!!
Bon Profit!!!
Mmmmm......quan te l'he vist a facebook (o instagram...ara no ho recordo!!!) he salivat!!! Aquest torradet.....què bo!!!! I les patates no diguéssim.....
ResponEliminaPetonets,
Olga
Ens vigilem per tot arreu, Olga!!!
EliminaM'agrada que t'agradi
Ptns
Lourdes