Estem de vacances a casa l'Avia Nuri, a Sitges, i com que som colla, tenim de fer menjars amb les
tres b's... bons, bonics i barats... així que avuí hem fet una fideuà d'aquelles que no porten quasi res, però són ben gustoses...
Comencem???
Els ingredients per a 8 persones son:
- 500 g. de filets de pit de pollastre
- 800 g. de fideus del n*4
- 2 l. de brou de pollastre
- Sal
- Pebre
- Oli
- 3 tomàquets ratllats
- 1 ceba ratllada
- 5 alls
Anem per feina!!!
- Salpebrem el pollastre, el tallem a tires, el sofregim i reservem.
- Fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet, rectifiquem de sal i afegim el pollastre, reservem.
- Posem en una cassola oli junt amb els alls petits i els deixem daurar, trèiem els alls i sofregim els fideus.
- Quan estiguin ben daurats, afegir el sofregit, remenar a fons i afegir el brou ben calent.
- Deixar coure 15-20 minuts, remenant de tant en tant i tapar... Deixar reposar uns minuts i...
A gaudir de les 3 b's!!!
Bon Profit!!!