Anem al lio!!!
Els ingredients per aquests fideus son:
- 450 g. de fideus gruixuts sense forat
- Sobres de sofregit
- 1'5 l. de brou de peix
Comencem???
- Agafem el sofregit i l'escalfem en una cassola.
- Tot seguit i afegim el brou i ho deixem que arrenqui el bull.
- Afegir els fideus a dins i deixar bullir uns 15 minuts i...
Ja tenim aqui l'escàndol garantit!!!
Bon Profit!!!
tenen que esta de vici
ResponEliminaDe vici es poc, Sandra/Josemaria!!!
EliminaDoncs tenen una pinta tremenda! A vegades els plats d'aprofitament són els més saborosos, oi? Un petó guapa!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
I tant que si, i a casa s'aprofita quasi be tot!!!
EliminaPtns i Salut!!!
Però que bons, Lourdes! aprofitar aquest sofregit ha estat un encert! A mi m'encanten, els fideus a la cassola, amb la seva costelleta i tot, que completa els fideus! Ara, que mariners amb cloïsses com has fet tu han de ser boníssims, també! Petons
ResponEliminaSi que van sortir bons, Marina!!!!
ResponEliminaPtns i Salut!!!!
Si així et queden els d'aprofitament...no puc ni imaginar-me com et queden quan els planeges de bon principi! Petons!
ResponEliminaDoncs de vegades no queden tant bons... això es la llei de Murphy!!! jajaja
EliminaPtns i Salut!!!