Avui a la nit, toca.... pizza... però aquesta es una miqueta diferent... esta feta amb farina integral... i el resultat ha estat ben bo!!! Jo l'he trobat fins i tot mes cruixent!!!
Anem al lio!!!
Els ingredients per la massa son:
- 500 g. de farina integral
- 25 g. de llevat fresc
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 1/2 culleradeta de sal
- 1/2 culleradeta de sucre
- 375 ml. d'aigua tèbia
I els ingredients pel farcit son:
- 2 tomàquets ratllats
- orenga
- sal
- 1 ceba ratllada
- uns talls de pebrot escalivat
- 150 g. de mozzarella
- unes olives
Comencem???
- Per començar, barrejar tots els ingredients de la massa en un bol fins a formar una bola i amassar fins que quedi ben llisa i suau.
- Deixem reposar la massa coberta amb un drap fins que dobli el seu volum.
- Per la salsa, sofregim la ceba fins que quedi daurada i afegir els tomàquets, l'orenga i la sal i deixar acabar de coure.
- Per muntar la pizza, estirem la massa amb l'ajut dels dits a sobre d'un paper sulfuritzat i la farcim amb la salsa de tomàquets . Enfornar-la uns 10 minuts a 180º funció per dalt i baix amb ventilador.
- Treure la pizza i posar-hi les olives, el pebrot i la mozzarella, tornar a enfornar uns 10 minuts mes i...
A gaudir d'un dia mig light!!!
Bon Profit!!!
per lleparse els dits
ResponEliminaBoníssima, Sandra/ Josemaria!!!
EliminaBoníssima, un sopar deliciós! Petons
ResponEliminaI acompanyada d'una amanida... sopar molt complert!!!
ResponEliminaPtns i Salut!!!